Götlaborg


Har längtat till att åka till Göteborg sen vi var där sist för två år sedan och nu i helgen var vi äntligen där. Det är verkligen en stad jag kan tänka mig att flytta till om jag skulle flytta härifrån.

Jag, mamma, min bror och hans kompis åkte ner dit i fredags. Vi stanna flera gånger på vägen så det tog väldigt lång tid att åka dit. När vi kom fram checka vi in där vi skulle bo, sen gick vi ut på jakt efter någonstans att äta och det blev en Italiensk restaurang som hade väldigt god mat. Efter det gick vi till en båt som var en bar och efter ett tag gick vi till Sticky Fingers som är en rock klubb.

I lördags blev det Liseberg för fulla muggar. Det var perfekt väder att gå på Liseberg i så det var tyvärr fler än vi som var där och kön till allt var mellan 45-60 min så vi hann inte åka så mycket fast vi var där hela dagen. Min bror och hans kompis åkte Atmosfear men jag hoppa över den och dom var skakis efteråt så var glad över att jag gjorde det. I Kålorado blev mina byxor dyngsura så det kändes som att jag hade kissat på mig. Vid 23 när dom stängde var vi helt slut och jag somna direkt när vi kom till vandrahemmet. Just det mamma vann 2kg Geisha så nu blir det att svulla det ett tag framöver.

Igår var det dags att åka hem men innan vi gjorde det gick vi på stan och jag hann shoppa lite. Zara är en butik som jag älskar med tyvärr så finns den ju inte här så varje gång jag är i Göteborg eller i Stockholm så passar jag på att kolla där. Efter shoppandet åkte vi hem, det tar betydligt snabbare att åka hem än dit vilket är skönt. 

Vet inte vad som har hänt men kan inte vända på bilderna så ni får väl se den åt fel håll. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort
PokerCasinoBonus